! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Bakken voor Kika

21 april 2022 | Update: n.v.t.

Maart is traditie getrouw de bakmaand voor Kika. De hele maand komen kinderopvang organisaties door het hele land in actie om geld op te halen voor Kika. Kika heeft dit geld nodig om onderzoek te doen naar kanker bij kinderen. Dit is natuurlijk heel belangrijk in de strijd tegen deze ziekte.

Kookschort aan en gaan

Ook Kwest heeft zich ingezet voor deze actie. In onze 'Kookstudio' zijn de kinderen aan de slag gegaan met de lekkerste recepten! De kinderen zijn de keuken in gedoken en aan het bakken geslagen. Heerlijke koekjes en cakejes, er ging geen dag voorbij dat de oven niet aan stond! Zelfs op nationale Pannenkoekendag zijn er pannenkoeken verkocht voor dit goede doel. En met een fantastisch resultaat!

Een super mooi bedrag

Er is een prachtig bedrag opgehaald voor Kika. Het bedrag is feestelijk bekend gemaakt door Elles Drop; clustermanager 4-12.  En Elles had nog meer mooi nieuws, want stichting Kwest heeft het bij elkaar gebakken bedrag verdubbeld! Een fantastisch resultaat voor Kika!

Alle bakkers en sponsoren bedankt!

Volgend jaar weer?!

Natuurlijk hebben we maart 2023 alvast in onze agenda gezet als bakmaand. Hoe mooi zou het zijn als we dan een nog mooier bedrag bij elkaar bakken?! Sponsort u ons dan ook?