MeesterKoks Westland 2021

Wekelijks vanaf 20 april

BSO'ers in de Kookstudio

Elk jaar organiseren Okidoki, Kwest, Simba en 2Samen een gezamenlijke wedstrijd Meesterkoks voor BSO kinderen. Dit jaar hebben we daar een leuke twist aan gegeven… Niet met verschillende groepen in een kookstudio, maar wel een verrassend recept uit eigen keuken!

De lekkerste recepten

We gaan online aan de slag met kok Robert van Koppert Cress. Hij maakt heerlijke gezonde gerechten en daagt de BSO kinderen uit om hun eigen versie te creëren. Er staat elke week een nieuw gerecht op het menu. Het eerste filmpje is vanaf nu te bewonderen op ons YouTube-kanaal.

#1 Fruit pizza
#2 Tropisch fruit op de BSO
#3 Volgt binnenkort!

Samen kokkerellen

Het leuke van het Meesterkoks-concept van dit jaar is, dat ook ouders er bij betrokken zijn. Niet alleen bij de BSO, maar ook samen thuis met de gerechten aan de slag. Hoe leuk is dat?!

Ben jij erbij?

Duiken jullie ook de keuken in? Leuk! Deel de smakelijke foto's op social media #MeesterKoks #stichtingKwest!