! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Webinar Kind & media bij de BSO | Ouderavond

21 april 2022
Online - Bureau Jeugd & Media
19:30 - 20:30 uur

Kinderen in BSO-leeftijd zijn vaak al online en hebben soms ook al een smartphone. Hoe ziet de online wereld van kinderen eruit? Wat zijn de kansen en risico's en hoe kun je daar als ouders het beste mee omgaan?

We nodigen u uit

Namens de Westlandse kinderopvangorganisaties nodigen wij de ouders van de BSO's uit Westland van harte uit om deel te nemen aan een webinar van Freek Zwanenberg van Bureau Jeugd & Media.

Freek verteld over kinderen en mediawijsheid. Hij deelt inzichten omtrent schermtijd, omgaan met heftige beelden (oorlog), online pesten, en nepnieuws.

Over Freek Zwanenberg

Freek Zwanenberg is een ervaren docent Levenskunde en een talentvol improvisatie-pianist. Al tijdens zijn studie aan de Universiteit voor Humanistiek gaf hij les aan scholieren, waardoor hij interesse ontwikkelde in de manier waarop media de identiteitsontwikkeling van jongeren beïnvloedt en hoe zij tegelijkertijd via media hun identiteit vormgeven.

Freek heeft sinds 2007 talloze ouderavonden verzorgd. Hij is auteur van het Handboek Mediawijsheid (samen met Justine Pardoen) en heeft uitgebreide ervaring met het geven van medialessen op scholen.

Lees hier meer over Freek

Bent u erbij?

Leuk! Opgeven kan via hierwiliknaartoe@stichtingkwest.nl o.v.v. Aanmelding webinar Media BSO. 

Hopelijk tot dan!