! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Webinar Naomi maakt bespreekbaar

11 januari 2021
Online
20.00 uur

Hier wil ik naartoe

Als organisatie werken wij al meerdere jaren samen met Naomi Dessaur van Dessaur Trainingen en Naomi Maakt Bespreekbaar. Op 2 december boden wij aan alle ouders een gratis te volgen webinar aan over de seksuele opvoeding.

Bij de webinar waren al veel ouders bij aanwezig. Andere ouders gaven aan dat zij 2 december niet konden, maar graag een andere keer aanwezig wilde zijn. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om u aan te melden voor het webinar op 11 januari om 20.00 uur

In 7 stappen naar een gezonde seksuele opvoeding

De seksuele opvoeding is een onderwerp waar veel ouders en opvoeders mee kunnen worstelen. Ook voor ons als kinderopvangorganisatie is dit een thema wat wij ontzettend belangrijk vinden, zowel voor ouders als onze eigen medewerkers. 

In dit interactieve webinar 'In 7 stappen naar een gezonde seksuele opvoeding' neemt Naomi ons mee in wat er nodig is, om binnen het gezin, op een laagdrempelige en luchtige manier met u kind(eren) over seksualiteit te praten. Na het volgen van dit webinar weet u beter wat u qua seksuele ontwikkeling kunt verwachten op de verschillende leeftijden. Ook verteld ze hoe u kunt reageren op ‘lastige’ vragen, geef ze voorbeelden van haakjes en vertelt ze wat het beste moment is om in gesprek te gaan met uw kind. Ook krijgt u alle ruimte om te reageren en eigen vragen te stellen. Doe vandaag meteen de eerste stap naar een gezonde opvoeding en meld u aan voor dit waardevolle webinar.

Bent u erbij?

Leuk! Lees er hier meer over en meld u aan!  Let op, want er is beperkt plek.