! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Gastouderopvang

Opvang voor uw baby, peuter of schoolgaand kind

Dagelijks verwelkomen onze gastouders ouders en kinderen bij hen thuis. Zij bieden professionele, flexibele opvang op maat. Warm en persoonlijk. Gastouderopvang is voor kinderen van 0 tot 13 jaar, al bieden de meeste gastouders opvang aan kinderen tot 4 jaar.

Een dag bij de gastouder

Samen een boodschap doen of naar de kinderboerderij, bij een gastouder voel je je thuis. Met een klein groepje kinderen spelen we even in de achtertuin. We zingen “hoofd, schouders, knie en teen” en na het eten kunnen de jongste lekker naar bed…

De gastouder heeft een mooie kast vol prentenboeken en dus kruipen we met z’n allen op de bank voor een prachtig verhaal. Met vingerverf maken we een kunstwerk voor papa of mama en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was weer een leuke dag, tot de volgende keer!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Ontdek in het locatieoverzicht welke locatie bij uw opvangwensen past of bekijk onze Q&A met vragen en antwoorden. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Opvang bij een gastouder is maatwerk, in overleg met de gastouder bepalen jullie de opvangdagen en opvangtijden.

Het aantal kinderen is afhankelijk van de leeftijden van de kinderen. In de leeftijd van 0 tot 4 jaar zijn dit er maximaal 5 per dag.

Ja zeker! Neem contact op met onze collega’s van het gastouderbureau, zij kunnen ze o.a. vertellen wat het gastouderbureau daarin voor je kan betekenen en welke diploma’s je nodig hebt.