! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

KwestMatch

16 maart 2023
BSO KwestKids, KwestFactory, Honselersdijk
13:00 - 20:00 uur

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zoeken nieuwe collega’s, ben jij een match met stichting Kwest? Zoek jij werkgeluk bij een écht Westlandse kinderopvangorganisatie? Kom dan naar onze KwestMatch.

Stichting Kwest organiseert een meet & greet voor iedereen die meer wil weten over werken bij Kwest. Loop binnen en ontdek tijdens deze infodag of jij een KwestKanjer wil worden.
Want wat maakt Kwest zo’n leuke organisatie en welke mogelijkheden zijn er voor jou? Kun jij aan de slag als pedagogisch medewerker (in opleiding)? Tijdens onze KwestMatch kun je al je vragen stellen.

Waarom kiezen voor Kwest?

In een notendop:

  • Allereerst is 'verwonderen, ontdekken en ervaren' met kinderen het leukste dat er is. Met ons activiteitenaanbod gaat dat helemaal goedkomen.
  • Wij bieden alle opvangvormen en jij werkt met een doelgroep die bij je past. Kies bijvoorbeeld voor een knusse babygroep of een stoere 9+ locatie.
  • Teamspirit vinden we erg belangrijk; Een warm welkom, leuke uitjes, gezamenlijke trainingen en samen zorgen voor kwalitatief goede opvang.
  • Wij zijn een kinderopvangorganisatie midden in Westland. Onze ouders, kinderen, samenwerkingspartners en collega's voelen zich thuis in deze regio.
  • Tot slot hebben we een prima CAO met goede arbeidsvoorwaarden.

Natuurlijk kun je daar nog veel meer over lezen op onze website en zien op LinkedIn, Instagram en Facebook. Heb je bijvoorbeeld de pagina's Over Kwest en Vacatures al bekeken en volg je onze socials al?

Onze opvangvormen

Nog even over onze kinderen. Sommigen gaan wel 12 jaar naar Kwest. Ze starten bij een van onze kindercentra en als ze naar de basisschool gaan stappen ze over naar de buitenschoolse opvang (BSO). Bij de kindercentra hebben we horizontale en verticale groepen (b.v. 0-2, 2-4 en 0-4 jaar) en bij de BSO hebben we ook verschillende leeftijdsgroepen (b.v. 4-12, 4-8 en 8-12 jaar). Het is heel gaaf om bij al die leeftijdsgroepen op een andere manier aan hun ontwikkeling te kunnen bijdragen. Van kliederen met verschillende kleuren verf tot fikkie stoken bij een scouting-locatie.

Diploma's

Twijfel je of je een geschikt diploma hebt, ben je misschien nog student of overweeg je een omscholing? Er is steeds meer mogelijk. Je kunt met verschillende opleidingsachtergronden in de kinderopvang werken (zoals sommige zorg- en sportopleidingen). Soms is er slechts een korte bijscholing nodig, die je kunt starten terwijl je al bij ons werkt. We gaan graag met je in gesprek, dus kom zeker langs!

Meer weten?

Voor vragen over onze KwestMatch kun je contact opnemen met ons HR-Team; hr@stichtingkwest.nl | 0174 670302