! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

De Boekfiets maakt (voor)lezen nog leuker!

12 augustus 2021 | Update: n.v.t.

De Boekfiets komt eraan

Binnenkort starten we bij Kwest met de Boekfiets. Een gezamenlijk initiatief met Okidoki.
De Boekfiets is een herkenbare bakfiets. De fiets is uitgerust met een complete inventaris van boeken, knuffels, spelletjes, tekenspullen en een geluidsinstallatie. De Boekfietsers lezen voor met behulp van een vertelkastje en doen taalspelletje met kinderen én ouders. Zo brengen we het (voor)leesplezier letterlijk naar kinderen en ouders toe.

De Boekfiets rijdt om de week uit naar onze locaties. De Boekfiets gaat daarna periodiek naar de opvanglocaties, maar zal in de toekomst ook andere plekken bezoeken. Hopelijk kunnen we uiteindelijk ook ritjes op verzoek maken. Naast de vaste (voor)leeslocaties kan de boekfiets dan bijvoorbeeld ook uitgenodigd worden.

Kick-off

In de week van 13 september maken we de eerste (proef)ritjes. Op maandag 4 oktober trappen we het project Boekfiets, samen met Okidoki, officieel af!

Boekfietsers

Ingrid de Hoog, pedagogisch medewerker van stiching Kwest, zal de coördinatie op zich nemen. Ook gaat ze zelf als boekfietser aan de slag. Wil jij ook als boekfietser aan de slag? Laat dit dan weten en stuur een motivatiebrief naar ellesdrop@stichtingkwest.nl

Ook genieten van de Boekfiets?

Weten wanneer de boekfiets waar naartoe gaat? Bekijk onze activiteiten onder "Bij Kwest". Het boekfietsschema wordt daar t.z.t. gepubliceerd.

Wij kijken uit naar de komst van onze Boekfiets!