! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Geef een boek cadeau!

21 mei 2024 | Update: n.v.t.

Samen zorgen we ervoor dat alle kinderen opgroeien tussen de boeken!

Bent u bekend met de actie "Geef een (prenten)boek cadeau"? De campagne heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken. Een mooie missie vinden wij van Kwest en daarom doen wij dit jaar mee aan deze actie. In mei 2024 krijgen alle baby's en peuters van Kwest een boek cadeau!

Het boek van dit jaar is: Kom uit die kraan!! | 0-4 jaar

Het gaat over Bart, die stiekem onder het hek van de bouw door kruipt. Hij bestuurt de wals, de cementwagen en de hijskraan. Waarom doet hij dat?

Op deze website kunt u het prentenboek in allerlei verschillende talen gratis beluisteren.

De boeken

Voor deze actie hadden we bijna 1000 boeken nodig. Gelukkig stroopte Readshop Naaldwijk de mouwen op en ontvingen wij 16 mei alle 970 feestelijk ingepakte prentenboeken op 6 van onze locaties. De bijgeleverde "pretpakketten" maken het plaatje compleet. Lezen is een feest!

René, Natasja en collega's, dank hiervoor.

Dinsdag 21 mei deelden we de eerste boeken uit. Het boek werd meteen uitgepakt of ging mee naar huis. Wat een verrassing. We wensen de kinderen heel veel leesplezier!

Geef ook een boek cadeau!

Zelf ook meedoen aan deze actie? Dat kan! U kunt, b.v. bij Readshop Naaldwijk, zelf ook een actieboek kopen en cadeau doen. Een aantal boekhandels in Nederland biedt de mogelijkheid om boeken te doneren. Wilt u graag geven, maar weet u niet aan wie, Readshop Naaldwijk doneert het boek voor u aan de voedselbank.

Nog meer leesplezier

Dat lezen goed is, dat kunnen wij niet vaak genoeg zeggen. Lezen kan overal; thuis, in de kinderopvang, op vakantie en in de bieb! We geven u graag nog een aantal tips voor deze zomer. Wist u dat...

Meer over deze campagne?

Wilt u meer weten over de campagne "Geef een (prenten)boek cadeau"? Ga dan naar geefeenprentenboekcadeau.nl of geefeenboekcadeau.nl