! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

KwestKids ontdekken Prinsenbos tijdens Mega spellen dag

Naaldwijk, [21 februari] - Op dinsdag 20 februari bruiste het Prinsenbos in Naaldwijk van avontuur en plezier toen Stichting Kwest een unieke Mega spellen dag organiseerde voor verschillende 8+ BSO-locaties. Dit evenement bood kinderen van Kwest de kans om de recent geopende locatie van Stichting Kwest te ontdekken, gevestigd in het scoutinggebouw te midden van de natuur.

Tijdens deze levendige dag verkenden ongeveer 50 kinderen het Prinsenbos en beleefden ze volop plezier. Ze namen deel aan spellen zoals Levend Ganzenbord en Levend Stratego, terwijl enkele avonturiers zelfs de uitdaging aangingen om te gaan Fierljeppen, met het risico op een modderige broek.

"Deze dag biedt kinderen echt de mogelijkheid om de natuur te ontdekken en te ervaren. We leggen de nadruk op het respectvol omgaan met onze omgeving tijdens buitenspelen," aldus Bob van Buuren, de organisator van de spelletjesdag. Deze benadering sluit nauw aan bij de visie van Stichting Kwest: Voor en door Westland werken aan duurzame en maatschappelijke ontwikkeling van mensen.

BSO KwestKids, Prinsenbos is een splinternieuwe locatie van Stichting Kwest, gelegen in het duurzame en multifunctionele clubhuis van Scouting Naaldwijk. Dit moderne clubhuis, gebouwd met duurzame materialen en volledig gasloos, biedt een inspirerende omgeving waar kinderen kunnen verwonderen, ontdekken en ervaren midden in de natuur.