! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

KwestMatch

27 mei
KwestKantoor
10.00 - 17.00

Vind jouw ideale baan in de kinderopvang!

Ben jij op zoek naar een boeiende carrière in de kinderopvang? Bij Stichting Kwest zijn we op zoek naar nieuwe collega's, zowel zij die nog in opleiding zijn als zij die al een diploma hebben behaald. We nodigen je van harte uit om te ontdekken of jij een match bent met Stichting Kwest.

Aankomende KwestMatch:
27 mei van 12.00 tot 17.00
Jan van der Laarweg 12, De Lier
Aanmelden is niet nodig.

Wat kan je verwachten?

Stichting Kwest organiseert meet & greets voor iedereen die meer wil weten over werken bij ons. Tijdens deze infodagen kan je binnenlopen en meer te weten komen over jouw droombaan in de kinderopvang.

BBL- Traject

Met een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) kies je voor een opleiding waarbij werken en leren hand in hand gaan. Gedurende je opleiding werk je al met kinderen in de dagopvang (0-4 jaar) of buitenschoolse opvang (4-12 jaar). De voordelen van een BBL-traject bij Kwest zijn:

  • Direct salaris voor zowel je werkuren als lesuren;
  • Kwest neemt je studiekosten voor haar rekening en biedt begeleiding;
  • Wil je snel je diploma behalen? Samen zoeken we naar een leertraject dat bij jou past.

Waarom kiezen voor Kwest?

  • Allereerst is 'verwonderen, ontdekken en ervaren' met kinderen het leukste wat er is. Met ons activiteitenaanbod gaat dat helemaal goedkomen.
  • Wij bieden alle opvangvormen. Zo werk jij met een doelgroep die bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor een knusse babygroep of een stoere 8+ locatie.
  • Teamspirit vinden we erg belangrijk; een warm welkom, leuke uitjes, gezamenlijke trainingen en samen zorgen voor kwalitatief goede opvang.
  • Wij zijn een kinderopvangorganisatie midden in Westland. Onze ouders, kinderen, samenwerkingspartners en collega's voelen zich thuis in deze regio.
  • Tot slot werken we met een CAO met goede arbeidsvoorwaarden.

Op de pagina’s Over Kwest en Vacatures vind je meer informatie. Vind actuele informatie op onze socials: LinkedIn, Instagram en Facebook.

Onze opvangvormen

Kinderen groeien op met Kwest. Sommigen blijven hier wel 12 jaar. Ze starten bij één van onze kindercentra en als ze naar de basisschool gaan stappen ze over naar de buitenschoolse opvang (BSO).Bij de kindercentra hebben we horizontale en verticale groepen (b.v. 0-2, 2-4 en 0-4 jaar). Bij de BSO hebben we ook verschillende leeftijdsgroepen (b.v. 4-12, 4-8 en 8-12 jaar). Bij elke leeftijdsgroep ben je met een andere manier bezig met de ontwikkeling van het kind. Van kliederen met verschillende kleuren verf tot fikkie stoken bij een scouting-locatie.

Verhinderd?

Ben je verhinderd voor de KwestMatch? Geen zorgen! Klik op de onderstaande knop om een (online) afspraak te maken met ons HR-team. Je kunt het team ook een WhatsApp-bericht sturen op dit nummer: +316 59 82 69 50