! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Walk-Thru KwestFactory een succes

5 juli 2021 | Update: n.v.t.

Loctie KwestFactory en Het Startblok delen samen een mooie buitenruimte. Het Startblok gaat dit "schoolplein" nog mooier maken. De maand juni is daarom uitgeroepen tot "Schoolplein-maand". Tijdens deze maand zijn er activiteiten opgezet om geld in te zamelen. Ons is gevraagd daar aan mee te doen. Natuurlijk willen wij dat!

Pannenkoeken bakken en een Walk-Tru

KwestFactory heeft een Pannenkoekenavond en een Walk-Thru georganiseerd. Voor de Walk-thru zijn heerlijke smoothies, cupcakes en koekjes gemaakt. Deze werden verkocht in de Walk-Tru. Ook konden de wandelaars genieten van heerlijke pannenkoeken, wafels en popcorn én ze konden mooie zelfgemaakte kaarten kopen. Het was een groot succes!

Er is dan ook een prachtig bedrag opgehaald. Wat dat bedrag is, bleef nog even een verrassing. De kinderen hebben later een mooie cheque gemaakt en aan de school overhandigd. Het Startblok was er erg blij mee!

Samen Sterk

KwestFactory is niet alleen "Samen Sterk" met basisschool Het Startblok. Ook de lokale ondernemers hebben hun steentje bijgedragen. Vanuit ons een speciale dank aan Treffers. Dankzij de bakjes, rietjes, tasjes, bekers, dips etc. zag het er allemaal erg feestelijk uit!