! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

BSO KwestKids opent nieuwe locatie in Honselersdijk

06-06-2024 | Update: n.v.t.

BSO KwestKids breidt zich uit in Honselersdijk met een vierde locatie: BSO KwestKids, Dalton. Voor Stichting Kwest en veel van onze ouders en kinderen uit Honselersdijk is dit een bekende locatie, want ook KC Kiekaboe is in dit pand gevestigd. Na de zomervakantie, per 26 augustus, 2024 openen we de deuren.

Uitblinkers

Natuurlijk komen alle bouwstenen van Skills (ons activiteitenprogramma) aan bod, maar op deze locatie kunnen we echt uitblinken in de bouwsteen Ontdeklab. BSO KwestKids kunnen gebruikmaken van het 3D-lokaal. Het onderwijs gebruikt deze ruimte om STEAM-lessen te geven. STEAM staat voor Science, Technology, Engineering, Arts en Mathematics. Kinderen gaan aan de slag met het bedenken, maken en delen van creatieve oplossingen voor alledaagse problemen. Denk hierbij aan het maken van prototypes of het maken van een promofilm.

Bron: steamlabs.nl

Opvangmogelijkheden

BSO KwestKids, Dalton biedt BSO op maandag, dinsdag en donderdag aan kinderen van 4 tot 12 jaar. De kinderen tot 10 jaar worden met een loopgroep opgehaald bij Daltonschool Honselersdijk, De Hoeksteen en ’t Startblok.

Omdat basisschool De Hoeksteen volgend jaar gaat verbouwen, zullen ook de kinderen van BSO KwestKids, Hoeksteen hier tijdelijk worden opgevangen.

Inschrijven en plaatsing

Ouders die nog geen opvang afnemen en zich graag willen inschrijven, kunnen dat vanaf eind juni dit via de website doen. Ouders die al een plaatsingsaanbod hebben ontvangen en dit willen wijzigen, kunnen contact opnemen met onze collega’s van Planning en Advies; planningenadvies@stichtingkwest.nl

Tot slot

Wij zijn ontzettend blij dat we de samenwerking met Daltonschool Honselersdijk op deze manier kunnen uitbreiden en een gevarieerder aanbod krijgen in Honselersdijk. 

Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op Danielle Koene (vervangend locatieverantwoordelijke BSO KwestKids Honselersdijk); daniellekoene@stichtingkwest.nl.