BSO KwestKids, Dalton

Buitenschoolse opvang

Welkom bij KwestKids Dalton

BSO Kwestkids Dalton is een gloednieuwe BSO-locatie van Stichting Kwest. Samen met KC Kiekaboe vormt de Daltonschool een Integraal Kindcentrum, waar kinderen in een vertrouwde omgeving kunnen opgroeien en leren. De Daltonschool Honselersdijk ligt vlakbij de sportvelden, heeft een ruime hal, een grote speel-/gymzaal en een fijne buitenruimte. Daarnaast kunnen de kinderen ook gebruik maken van het STEAM-lokaal.

Vanaf 26 augustus is BSO KwestKids geopend.

Onze groepen

• Dalton | 4-12 jaar
  • Hoeksteen | 4-12 jaar (tijdelijk)

Uitblinker in ontdeklab

Kinderen kunnen door het uitdagende 3D-lokaal van deze school, gaan uitblinken in de Skills-bouwsteen Ontdeklab. De kinderen gaan aan de slag met wetenschappelijke denkwijze en technische snufjes. Het onderwijs gebruikt deze ruimte om STEAM-lessen te geven. Meer over STEAM, lees je op de website van Steamlabs.

Genoeg te verwonderen, ontdekken en ervaren!

BSO KwestKids, Dalton

• Adelaarshorst 23
  • 2675 WJ, Honselersdijk

Locatieverantwoordelijke

• Valerie Greeve

Ook op dit adres

School VSO BSO Vervoersmogelijkheden
De Hoeksteen n.v.t.
‘t Startblok
Openbare Daltonschool Honselersdijk

Naar de BSO

De kleuters worden door een pedagogisch medewerker opgehaald in hun klas, de kinderen van de midden- en bovenbouw komen zelfstandig naar de BSO toe.

Pakket inclusief of exclusief vervoer

Omdat de opvang in het schoolgebouw wordt geboden, betaalt u geen vervoerskosten. U neemt het pakket exclusief vervoer af. Voor meer informatie over dit pakket verwijzen wij u naar onze tarieven.

Geen match?

Opvang voor uw basisschool niet mogelijk of nog even verder kijken? Ontdek de mogelijkheden in Honselersdijk.

School Opvanglocaties
De Hoeksteen Hoeksteen (4-7) KwestFactory (4-7) SVH (8+)
‘t Startblok KwestFactory (4-7) SVH (8+) Dalton (4-12)
Openbare Daltonschool Honselersdijk Dalton (4-12) SVH (8+)

Uw mening telt

De leden van de oudercommissie vertegenwoordigen alle ouders van hun opvanglocatie. Ze brengen adviezen uit en denken o.a. mee over nieuw beleid. De oudercommissie wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op landelijk niveau en binnen de stichting.

Onze oudercommissie

Naam Functie Locatie
Jessica Verbraeken algemeen lid PO Peuterhof
Stefan Nederpel algemeen lid BSO KwestKids, KwestFactory
Stephanie algemeen lid KC Kiekaboe
Vincent Dinkela algemeen lid KC Kiekaboe en BSO KwestKids, KwestFactory
Lisette Klapwijk voorzitter BSO KwestKids, KwestFactory
Jennie Riem Vis algemeen lid BSO KwestKids, KwestFactory
Annemarie van der Kruijk algemeen lid BSO KwestKids, Hoeksteen
Vacant Algemeen lid BSO KwestKids, SVH

Meer weten?

Bij links & downloads vindt u de verslagen van de vergaderingen. Kijk ook eens op de website van Boink, dé belangenvereniging van ouders in de kinderopvang.

Kansen voor de oudercommissie!?

Mail uw vragen en opmerkingen naar: ochonselersdijk@ocstichtingkwest.nl

Wilt u zelf de oudercommissie versterken? Fijn! Neem contact op met uw locatieverantwoordelijke en sluit eens aan bij een van de vergaderingen.

Kansen en Klachten

Online verslagen

Meer info?

In onze brochure vindt u veel algemene informatie. De locatieverantwoordelijken kunnen u meer vertellen over onze protocollen en beleidsplannen. U kunt met hen contact opnemen als u een beleidsplan wilt inzien.

Bel, schrijf of mail ons

Onze locatie

• Adelaarshorst 23