! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Kwest Tipt! Maart

Westland e.o

Ontdek samen met Kwest leuke activiteiten voor het hele gezin. Elke maand delen we tips om te verwonderen, ontdekken en ervaren. Of het nu gaat om avonturen in de natuur, creatieve kunstsessies of educatieve uitjes, je vindt ze hier dichtbij in en rond Westland. Laten we samen onvergetelijke herinneringen creëren!

Kids & Koffie

Kids & Koffie is dé ontmoetingsplek in Westland voor moeders en vaders met jonge kinderen. Deze bijeenkomsten vinden elke eerste en derde woensdag van de maand van 09.30 tot 11.30 plaats. Terwijl de kinderen samen spelen, kunnen ouders met elkaar praten, tips uit wisselen en koffie drinken. Deze ochtend is in samenwerking met Kwest en Vitis Welzijn.

Bijeenkomsten Kids & Koffie in maart:
6 maart - Locatie Druivenstraat (KC DoReMi, PO KwestKoters en BSO KwestKids)
20 maart - Locatie Druivenstraat (KC DoReMi, PO KwestKoters en BSO KwestKids)

  • Meer informatie lees je hier.

Online ouderbijeenkomst GGD Haaglanden | Voor ouders van kinderen (0 t/m 12 jaar)

GGD Haaglanden nodigt ouders en verzorgers van kinderen tot 12 jaar uit voor de ouderbijeenkomst 'Opvoeden over Liefde' op 5 maart 2024. Tijdens deze bijeenkomst worden lastige onderwerpen zoals liefde, intimiteit, en seksualiteit besproken. Ontvang informatie, tips, en stel (anoniem) vragen via de chat, beantwoord door deskundige GGD-medewerkers. Voeg nu al uw vragen toe bij de aanmelding.

Deelnemen: klik hier om u aan te melden
Op 5 maart ontvangt u een link naar deze bijeenkomst.

Bewonder de evenementen van WestlandTheater De Naald! Deze maand hebben we speciaal voor onze KwestKids een selectie gemaakt van de meest betoverende voorstellingen. Bezoek de website van WestlandTheater De Naald voor meer inspiratie.

16 maart - 100% Coco New York | 8 +
Op 16 maart komt deze populaire musical naar WestlandTheater De Naald. "100% COCO New York" volgt het avontuur van Coco, die modelessen volgt aan de Teen Vogue University in New York. Tijdens haar reis leert ze alles over iconische modetrends en stijlen, zoals de sixties, pied-de-poules en punk. Haar liefde voor New York en mode wordt echter op de proef gesteld wanneer haar vriendje Bruno haar voor een uitdaging plaatst.

  • Tickets en meer informatie vind je hier.

Opening Kabouterpad - Villa Ockenburgh

Zaterdag 16 maart (14:00 - 16:00) vindt er een feestelijke opening plaats van het Kabouterpad in Ockenburgh. Dit is een nieuwe, gezellige wandelroute die start vanaf de binnenplaats van Villa Ockenburgh. De route is gemarkeerd met kabouterpaaltjes en langs het pad zijn leuke kabouters te ontdekken. De route is ca. 1 km en geschikt voor alle leeftijden. Leuk om met het gezin, opa en oma, oppas, dagopvang, schoolklas of tijdens een kinderfeestje te bewandelen.

Het wandelen van de route is gratis, maar op deze dag kun je een kaboutertas kopen. De herbruikbare tas is gevuld met een kaboutermuts, een kaboutervergrootglas, pakje drinken en een stuk fruit.

Bieblab - ‘s Gravenzande, Wateringen en De Lier | 5 tot 15 jaar (Gratis)

Kom experimenteren en ontdekken in het BiebLab in Bibliotheek ’s-Gravenzande. Dé plek waar je kennis kunt maken met nieuwe technologie en 21-eeuwse vaardigheden. Samen maken en ontdekken staat hier centraal. Je vindt er de nieuwste snufjes waarmee je kunt leren programmeren. Maar je kan ook proefjes doen en de tofste dingen bouwen!

  • Bekijk hier op welke data en locatie je Bieblab! kunt vinden.

Kindercollege - 's Gravenzande | voor kinderen vanaf groep 5 (2,50 - 5 euro)
Tijdens dit kindercollege gaan we onderzoeken of je hersenen blij worden van het spelen van een spelletje. Kun je je hersenen eigenlijk trainen? Natuurlijk moeten we dit ook echt gaan testen! Dit college is in samenwerking met Stichting IQ+.

  • Koop hier je ticket.

Heb jij een goede tip voor Kwest of zie je een foutje? Mail het naar online@stichtingkwest.nl