BSO KwestKids, SVH

Buitenschoolse opvang

Welkom bij KwestKids Honselersdijk

Welke activiteit kies ik vandaag? Ga ik buiten timmeren, soep maken in de keuken, gewoon even tekenen aan de tafel… Vandaag ga ik met mijn vrienden een balletje trappen op het veld.

Onze BSO | Locatie SVH

SVH en KwestKids slaan de handen ineen en creëren een nieuwe BSO-groep! Deze locatie biedt sportieve kansen. Natuurlijk komen ook bij deze groep alle bouwstenen van Skills aan bod, maar locatie SVH zal uitblinken in de Sport en spel academy. De groep start 3 oktober 2022!

Onze groepen

• SVH | 8-12 jaar

Chillen in de KwestKids Corner

Locatie SVH biedt kansen, kansen om de BSO voor onze oudste kinderen uitdagend te houden. Ruimte om lekker te bewegen in de Sport en spel academy, maar ook lekker te chillen in de “KwestKids Corner”. Die Corner, een stoere ruimte bij een sportlocatie, gaan we op meerdere plekken in Westland creëren. De komende tijd gaan wij gebruiken om de ruimte te pimpen, zodat het een mooie plek wordt waar Kwest en SVH beiden gebruik van kunnen maken.

BSO KwestKids, SVH

• Strijphorst 2
  • 2675 WN, Honselersdijk

Locatieverantwoordelijke

• Jessica Verdouw

• Na school
  • Skills bij jou thuis

Verwonder, ontdek en ervaar

Koken, verven, dansen… Doe je mee? Met het activiteitenaanbod van Skills kan het! Bij het Ontdeklab, Natuurpad, Sport en spel academy, Kookstudio en Cultuurfabriek valt veel te beleven. Van techniek tot sport of cultuur, met de bouwstenen van ons activiteitenaanbod kunnen we volop verwonderen, ontdekken en ervaren! Ontdek snel welke activiteiten worden aangeboden, klik op de downloads ↓

Skills | Werelds plezier
13-06-2022 t/m 08-07-2022
Skills | Kwest gaat terug in de tijd
22-08-2022 t/m 23-09-2022
Skills | Later als je groot bent
03-10-2022 t/m 28-10-2022
Skills | Kwest kleurt oranje
07-11-2022 t/m 02-12-2022
School VSO BSO Vervoersmogelijkheden
De Hoeksteen loopgroep, zelfstandig
‘t Startblok loopgroep, zelfstandig
Openbare Daltonschool Honselersdijk loopgroep, zelfstandig

Lopen of fietsen?

Meteen uit school zelf op de fiets of lopend naar de BSO of toch liever samen met de loopgroep onder begeleiding van een pedagogisch medewerker? Het kan allebei. Samen met de ouders spreken we af per wanneer het kind zelfstandig gaat.
Het is goed als ouders regelmatig met hun kind op de fiets deelnemen aan het verkeer om het zelfstandig fietsen zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Ook voor de (vakantie)activiteiten stappen ze vaak op de fiets, een goede fiets en voldoende ervaring in het verkeer is voor deze locatie dus wel handig.

Pakket inclusief of exclusief vervoer

Aan de loopgroep en het zelfstandig lopen/fietsen zijn geen kosten verbonden, u neemt het BSO-pakket exclusief vervoer af.  Voor meer informatie over dit pakket verwijzen wij u naar onze tarieven.

Geen match?

Opvang voor uw basisschool niet mogelijk of nog even verder kijken? Ontdek de mogelijkheden in Honselersdijk.

School Opvanglocaties
De Hoeksteen KwestFactory Hoeksteen (4-7) SVH (8+)
‘t Startblok KwestFactory SVH (8+)
Openbare Daltonschool Honselersdijk KwestFactory SVH (8+)

Uw mening telt

De leden van de oudercommissie vertegenwoordigen alle ouders van hun opvanglocatie. Ze brengen adviezen uit en denken o.a. mee over nieuw beleid. De oudercommissie wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op landelijk niveau en binnen de stichting.

Onze oudercommissie

Naam Functie Locatie
Jeanet van Someren penningmeester BSO KwestKids, KwestFactory
Lisette Klapwijk secretaris KC Kiekaboe en BSO KwestKids, KwestFactory
Rob van Egdom voorzitter BSO KwestKids, KwestFactory
Vincent Dinkela algemeen lid KC Kiekaboe en BSO KwestKids, KwestFactory

Meer weten?

Bij links & downloads vindt u de verslagen van de vergaderingen. Kijk ook eens op de website van Boink, dé belangenvereniging van ouders in de kinderopvang.

Kansen voor de oudercommissie!?

Mail uw vragen en opmerkingen naar: ochonselersdijk@ocstichtingkwest.nl

Meer info?

In onze brochure vindt u veel algemene informatie. De locatieverantwoordelijken kunnen u meer vertellen over onze protocollen en beleidsplannen. U kunt met hen contact opnemen als u een beleidsplan wilt inzien.

Bel, schrijf of mail ons

Onze locatie

• Strijphorst 2
  • 2675 WN, Honselersdijk

De locatieverantwoordelijke

Opvangtijden buitenschoolse opvang

Naschoolse opvang

Maandag eindtijd school - 18.00 uur
Dinsdag eindtijd school - 18.00 uur
Donderdag eindtijd school - 18.00 uur
Vrijdag eindtijd school - 18.00 uur

Schoolvrije dagen

Maandag 8.00 uur - eindtijd school
Dinsdag 8.00 uur - eindtijd school
Donderdag 8.00 uur - eindtijd school
Vrijdag 8.00 uur - eindtijd school

Vakantieopvang

Maandag 7.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 uur - 18.00 uur
  • Per opvangdag kan er gebruik gemaakt worden van verschillende opvangvormen.
  • Onze locaties zijn in het weekend en op feestdagen gesloten.