! Je browser (Internet Explorer) is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.
Nu zijn er mogelijk onderdelen niet goed zichtbaar of bruikbaar.

Voor de beste ervaring kunt u een browser gebruiken zoals Microsoft Edge, Chrome of Firefox.

Dagopvang

Opvang voor uw baby of peuter

Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn welkom bij onze kindercentra. Naast hele dagopvang zijn er voor peuters vanaf 2 jaar ook enkele halve dagopvang plaatsen beschikbaar.

Een dag bij de dagopvang

Lekker op schoot om samen een boekje te lezen of toch blokken stapelen met je vriendjes. Na het flesje nog even na brabbelen met de pm’er of na het eten en drinken uit volle borst meezingen met “olifantje in het bos”. Bij de dagopvang is van alles te doen…

Op ontdekkingstocht in de tuin, even een slaapje tussendoor, spelenderwijs leren met het Uk & Puk activiteitenaanbod en na een gezellige dag bij het kindercentrum weer fijn met papa of mama mee naar huis.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Ontdek in het locatieoverzicht welke locatie bij uw opvangwensen past of bekijk onze Q&A met vragen en antwoorden. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Wij bieden dagopvang in Naaldwijk, Honselersdijk, De Lier en Maasdijk. Wilt u opvang voor uw baby of peuter in een andere dorpskern van Westland? Kijk dan bij gastouderopvang.

De groepssamenstellingen kunnen per opvanglocatie verschillen. Over het algemeen bieden wij de volgende groepen aan:

  • Babygroep: 0-2 jaar
  • Peutergroep: 2-4 jaar
  • Verticale groep: 0-4 jaar
  • Peuterplusgroep: 3 jaar

Voor iedere opvangsoort kunt u uw kind vanaf een bepaalde leeftijd inschrijven.

  • Dagopvang: Geen minimale leeftijd/zwangerschapsduur. U kunt direct inschrijven.
  • Peuteropvang: Vanaf 1 jaar
  • Peuteropvang Op Stap: Vanaf 2 jaar
  • Buitenschoolse opvang: Vanaf 3 jaar

Schrijft u uw peuter in voor de buitenschoolse opvang en doet u dit voordat uw kind 3 jaar en 3 maanden is, dan wordt uw aanvraag met voorrang behandeld.

 

Voor de openingstijdens van onze opvanglocaties verwijzen wij u naar de locatiepagina van het betreffende kindercentrum. U vindt de link naar onze locatiepagina’s in het locatieoverzicht.

Zingen, voorlezen, knutselen, bewegen… en nog veel meer. Ons activiteitenaanbod is heel divers. Met behulp van ons Uk&Puk-programma werken we spelenderwijs aan de ontwikkeling van uw baby of peuter. Natuurlijk geven we de kinderen voldoende ruimte om zelf te verwonderen, ontdekken en ervaren. Binnen en buiten!

In de visie van Kwest staat het kind centraal. Kinderopvang moet bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Ze moeten gestimuleerd worden in hun fantasie, in hun creativiteit en hun plezier. Dan vinden ze kinderopvang plezierig en kunnen ze zelf groeien. In die visie passen enthousiaste en deskundige pedagogisch medewerkers, onze KwestKanjers.