KC KwestHome

Welkom bij KwestHome

Spelen op de speelzolder of optreden op het podium. Broodjes bakken in de keuken van de BSO en samen een flesje geven aan een van de baby’s. Wij zijn lief, stoer en hip.

Ons kindercentrum

KwestHome is een knus kindercentrum, met een industriële look. Het heeft drie dagopvanggroepen. Een baby-, peuter en verticale groep. Alle groepen grenzen aan de uitdagende groene tuin, waar heerlijk gespeeld wordt. Buiten schooltijd en tijdens schoolvakanties is ook BSO KwestKids aanwezig.

Onze groepen

• Lief | 0-2,5 jaar
  • Stoer | 0-4 jaar
  • Hip | 2,5-4 jaar

Jong en oud in één gebouw

KwestHome en KwestKids ‘wonen’ samen met de ouderen van het woonzorgcentrum Careyn Woerdblok. De doorkijk op kindhoogte maakt een bezoek aan het restaurant van Careyn extra gezellig.

Er is ook een gezamenlijk activiteitenprogramma, waar jong en oud veel plezier aan beleven. Samen knutselen, voorlezen, dansen en zingen, bloemschikken, gymmen, wandelen en eten. Genieten met een grote G.

KC KwestHome

• Schiereiland 52
  • 2673 CX, Naaldwijk

Locatieverantwoordelijke

• Anke Dekkers

• Uk & Puk | Bij de opvang
  • Uk & Puk | Bij jou thuis

Ook op dit adres

Verwonder, ontdek en ervaar

Koken, verven, dansen… Doe je mee? Ontdek snel welke activiteiten worden aangeboden, klik op de downloads  ↓

Uk & Puk | Welkom Puk
22-08-2022 t/m 30-09-2022
Uk & Puk | Ik ben kunstenaar
03-10-2022 t/m 11-11-2022
Uk & Puk | Feest
14-11-2022 t/m 31-12-2022
Thuis aan de slag met onze Uk & Puk activiteiten?
Uk & Puk thuis | Ik ben kunstenaar
03-10-2022 t/m 11-11-2022
Uk & Puk thuis | Feest
14-11-2022 t/m 31-12-2022

Uw mening telt

De leden van de oudercommissie vertegenwoordigen alle ouders van hun opvanglocatie. Ze brengen adviezen uit en denken o.a. mee over nieuw beleid. De oudercommissie wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op landelijk niveau en binnen de stichting.

Onze oudercommissie

Naam Functie Locatie
Louise Buijs voorzitter KC KwestHome
Claire van Bergenhenegouwen algemeen lid KC KwestHome
Carola van den Bos algemeen lid KC KwestHome
Patricia van Paasen algemeen lid KC KwestHome

Meer weten?

Bij links & downloads vindt u de verslagen van de vergaderingen. Kijk ook eens op de website van Boink, dé belangenvereniging van ouders in de kinderopvang.

Kansen voor de oudercommissie!?

Mail uw vragen en opmerkingen naar: ocschiereiland@ocstichtingkwest.nl

Meer info?

In onze brochure vindt u veel algemene informatie. De locatieverantwoordelijken kunnen u meer vertellen over onze protocollen en beleidsplannen. U kunt met hen contact opnemen als u een beleidsplan wilt inzien.

Bel, schrijf of mail ons

Onze locatie

• Schiereiland 52
  • 2673 CX, Naaldwijk

De locatieverantwoordelijke

Landelijk Register Kinderopvang

129209016

Openingstijden kindercentrum

Maandag 7.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 uur - 18.00 uur
Woensdag 7.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag 7.30 uur - 18.00 uur
  • Onze locaties zijn in het weekend en op feestdagen gesloten.