PO Kwetternest

Peuteropvang

Welkom bij Kwetternest

Naar de bibliotheek om te luisteren naar een prachtig verhaal, samen muziek maken in onze eigen groep of de mooiste kunstwerken maken. Groeien door spelenderwijs leren, wij genieten ervan.

Onze peuteropvang

De peuters van Kwetternest hebben een fijn plekje in basisschool Aventurijn. Onderwijs, peuteropvang en buitenschoolse opvang weten elkaar te vinden. In onze eigen groep voelen we ons thuis, we spelen graag in de gymzaal van school en in de natuurtuin kunnen we echt op ontdekkingstocht.

Onze groepen

• Kwetternest | 2-4 jaar

Samen sterk

Kwest en Aventurijn werken graag samen. Zo organiseren we samen activiteiten rondom de kinderboekenweek en kijken we graag gezamenlijk naar een voorstelling. Dit maakt het samenwonen extra waardevol.

PO Kwetternest

• Tuindersweg 52
  • 2676 BJ, Maasdijk

Locatieverantwoordelijke

• Coleta Mesman

• Uk & Puk | Bij de opvang
  • Uk & Puk | Bij jou thuis

Ook op dit adres

Verwonder, ontdek en ervaar

Koken, verven, dansen… Doe je mee? Ontdek snel welke activiteiten worden aangeboden, klik op de downloads  ↓

Uk & Puk | Welkom Puk
22-08-2022 t/m 30-09-2022
Uk & Puk | Ik ben kunstenaar
03-10-2022 t/m 11-11-2022
Uk & Puk | Feest
14-11-2022 t/m 31-12-2022
Thuis aan de slag met onze Uk & Puk activiteiten?
Uk & Puk thuis | Ik ben kunstenaar
03-10-2022 t/m 11-11-2022
Uk & Puk thuis | Feest
14-11-2022 t/m 31-12-2022

Uw mening telt

De leden van de oudercommissie vertegenwoordigen alle ouders van hun opvanglocatie. Ze brengen adviezen uit en denken o.a. mee over nieuw beleid. De oudercommissie wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op landelijk niveau en binnen de stichting.

Onze oudercommissie

Naam Functie Locatie
Barbara Lokker algemeen lid KC Kris Kras
Erik Groen algemeen lid KC Kris Kras
Laura Zwinkels algemeen lid KC Kris Kras (en BSO KwestKids, Kompas v.a. maart 2023)
Tessa Raats penningmeester KC Kris Kras en BSO KwestKids, Aventurijn
Lianne Berkhoudt voorzitter BSO KwestKids, Dijkvogels
Kirsten Sonneveld notulist PO Kwetternest

Meer weten?

Bij links & downloads vindt u de verslagen van de vergaderingen. Kijk ook eens op de website van Boink, dé belangenvereniging van ouders in de kinderopvang.

Kansen voor de oudercommissie!?

Mail uw vragen en opmerkingen naar: ocmaasdijk@ocstichtingkwest.nl

Meer info?

In onze brochure vindt u veel algemene informatie. De locatieverantwoordelijken kunnen u meer vertellen over onze protocollen en beleidsplannen. U kunt met hen contact opnemen als u een beleidsplan wilt inzien.

Bel, schrijf of mail ons

Onze locatie

• Tuindersweg 52
  • 2676 BJ, Maasdijk

De locatieverantwoordelijke

Landelijk Register Kinderopvang

Openingstijden peuteropvang

Maandag 8.15 uur - 12.15 uur
Dinsdag 8.15 uur - 12.15 uur
Woensdag gesloten
Donderdag 8.15 uur - 12.15 uur
Vrijdag 8.15 uur - 12.15 uur
  • Peuteropvang is open tijdens schoolweken.
  • Onze locaties zijn in het weekend en op feestdagen gesloten.