PO Op Stap

Peuteropvang

Welkom bij Op Stap

Bij Op Stap gaan we samen op ontdekkingsreis door de natuur… We zien, horen en voelen de vier elementen water, vuur, aarde en lucht. We genieten van alle seizoenen. Het koude ijs in de winter en het verkoelende water in de zomer. Het briesje, de regen of de heerlijke zon.

De buitengroep

Onder het motto ‘slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel’ bieden we peuters van 3 jaar leuke uitdagende natuurlijke activiteiten. Op het strand, in het bos, bij de kinderboerderij of in het klauterwoud. Een echte kikker aaien of met een spiegel de onderzijde van een paddenstoel bewonderen, waar kan dat nog meer? Buiten ontdekken we zoveel moois! En na een heerlijke ochtend buitenspelen met de bus weer terug naar ons stamlokaal bij Kindercentrum DoReMi, het was weer fantastisch.

Groeien in buitenlucht

Buitenactiviteiten in de natuur stimuleren de zintuiglijke ontwikkeling, de motoriek, taal en geven bovenal plezier voor het kind. De natuur kan een plek zijn om een teveel aan energie kwijt te raken of om gewoon leuke dingen te doen, zoals keihard stampen in een regenplas!

Onze groepen

• Op Stap | 3 jaar

PO Op Stap

• Druivenstraat 30
  • 2671 SK, Naaldwijk

Locatieverantwoordelijke

• Inge de Rover

• Uk & Puk | Bij jou thuis

Ook op dit adres

Verwonder, ontdek en ervaar

Koken, verven, dansen… Doe je mee? Ontdek snel welke activiteiten worden aangeboden, klik op de downloads  ↓

Thuis aan de slag met onze Uk & Puk activiteiten?

Uw mening telt

De leden van de oudercommissie vertegenwoordigen alle ouders van hun opvanglocatie. Ze brengen adviezen uit en denken o.a. mee over nieuw beleid. De oudercommissie wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op landelijk niveau en binnen de stichting.

Onze oudercommissie

Naam Functie Locatie
Jeanet van Someren penningmeester KC Kiekaboe
Josien Maulito algemeen lid PO Peuterhof
Lisette Klapwijk secretaris KC Kiekaboe
Rob van Egdom voorzitter BSO KwestKids, KwestFactory
Vincent Dinkela algemeen lid KC Kiekaboe

Meer weten?

Bij links & downloads vindt u de verslagen van de vergaderingen. Kijk ook eens op de website van Boink, dé belangenvereniging van ouders in de kinderopvang.

Kansen voor de oudercommissie!?

Mail uw vragen en opmerkingen naar: ochonselersdijk@ocstichtingkwest.nl

Bel, schrijf of mail ons

Onze locatie

• Druivenstraat 30
  • 2671 SK, Naaldwijk

De locatieverantwoordelijke

Landelijk Register Kinderopvang

Opvangtijden buitenschoolse opvang

Naschoolse opvang

Maandag eindtijd school - 18.00 uur
Dinsdag eindtijd school - 18.00 uur
Donderdag eindtijd school - 18.00 uur

Schoolvrije dagen

Maandag 8.00 uur - eindtijd school
Dinsdag 8.00 uur - eindtijd school
Donderdag 8.00 uur - eindtijd school

Vakantieopvang

Maandag 7.30 uur - 18.00 uur
Dinsdag 7.30 uur - 18.00 uur
Donderdag 7.30 uur - 18.00 uur
Vrijdag gesloten
  • Per opvangdag kan er gebruik gemaakt worden van verschillende opvangvormen.
  • Onze locaties zijn in het weekend en op feestdagen gesloten.